За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Улогата на пајаците

Пајаците се важни биоконтролори кои ги регулираат популациите на штетниците на земјоделските култури.

Ulogata na pajacite FB

Поврзано  Уличните мачки и биолошката разновидност
Сподели

samo-prasaj_gif-3