За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Беласица – подрачје што чека на своја заштита

– Според Валоризација на природните вредности, планината Беласица од македонска страна се предлага да биде подрачје од категоријата Заштитен предел, што значи дека заштитеното подрачје се управува заради неговиот пејсаж.

Поврзано  Ридот „Градот“
Сподели

samo-prasaj_gif-3