За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Ден на биолошката разновидност

Со заштита на биолошката разновидност, го штитиме животот на планетата! Среќен светски ден на биолошката разновидност!

Поврзано  Природни катастрофи
Сподели

samo-prasaj_gif-3