fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Четири сезони ДОМА филм

По изминати илјадници километри низ целиот регион, посетувајќи ги најважните природни вредности, планини, реки, езера и морски брегови со цел да ги откриеме тајните на заборавеното природно наследство, Дома филм привремено го завршува своето патување.
Зад нас оставаме неколку часовна настава по природонаука во видео формат – достапна за секого.

Сподели