fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Една година ДОМА документарни филмови

ДОМА филм го прославува првиот роденден! Патувавме, истражувавме, анализиравме, прашувавме, информиравме и едуциравме за животната средина, биодиверзитетот, одржливите практики и еколошката свест. Посетивме национални паркови, заштитени подрачја, депонии, музеи, шуми, планини, реки и езера и испративме порака дека природните богатства мора да се заштитат. ДОМА филм – директно од природата за природата!

Сподели