fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Геолошко наследство

Прекрасни предели се кријат во кратовско – злетовскиот регион за кој истражувачите се надеваат ќе биде прогласен за првиот наш геопарк. Куклица, Плоче Литотелми и Маркови Кули какви што не сте ги виделе до сега – центар на културните, биолошки и геолошки истражувања.

Водител: Ѓорѓи Нешкоски
Автор: Кирил Пржо
Режија: Ана Алексовска
Камера: Иван Поповиќ, Љубомир Домазетов
Монтажа: Борче Крстевски

Сподели