fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Истражување: Западен Балкан

Земјите од Западен Балкан, делат слична историја, граници и природни вредности. Но, дали тие ги делат и истите проблеми со животната средина?

Водител: Ѓорѓи Нешкоски
Автор: Кирил Арсовски Пржо
Режија: Ана Алексовска
Камера: Иван Поповиќ, Љубомир Домазетов, Михајло Јелисавчиќ, Артан Рама
Новинари: Светлана Ѓорѓевиќ, Артан Рама

Сподели