fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Македонската степа

Во повардарскиот дел на Македонија, централно поставено, во речиси совршен правоаголен триаголник се простира македонската степа – едно од најретките подрачја и екосистеми во Европа.

ТВ верзија

Албанска верзија

Документарниот филм „Македонската степа“ го изработи Институтот за комуникациски студии.

Сподели