fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Мавровски приказни

Националниот парк Маврово, не е забрането, тајно или заградено место. Тоа е живо подрачје каде опстојуваат огромен број на ретки и загрозени живи организми, но и луѓе што тука го нашле својот дом, пасија и професија. Ова се нивните приказни.

Автор: Кирил Пржо
Режија: Ана Алексовска
Домаќин: Ѓорѓи Нешковски
Сниматели: Тони Стојановски, Љубомир Домазетов, Димитар Попов
Монтажа: Борче Крстевски

Сподели