fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Нашите езера: Природните вредности на Охридското Езеро

Охридското Езеро е најголемото тектонско природно езеро во Македонија. Неговата геолошка старот се проценува на околу 2-3 милиони години и како такво е најстаро во Европа.

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Сподели