fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Еколошки приоритети на Владата – интервју со Насер Нуредини

Состојбата со животната средина е еден од најголемиот проблем во државата. Граѓаните постојано бараат конкретни и долгорочни решенија. Редакцијата на ДОМА го праша министерот за животна средина, кои се државните еколошки приоритети и какви се плановите за иднина на ова поле.

Сподели