fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

klimatskite-promeni-se-pricina-za-pet-pati-pogolema-verojatnost-od-pojava-na-toplotniot-bran-vo-evropa

klimatskite promeni se pricina za pet pati pogolema verojatnost od pojava na toplotniot bran vo evropa

Сподели