fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

pricinata-za-rastot-na-sumski-povrsini-e-faktorot-na-poleznost-a-zgolemeno-nivo-na-CO2-1

pricinata za rastot na sumski povrsini e faktorot na poleznost a zgolemeno nivo na co2 1 1

Сподели