fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
promeni vo inspektoratot za zivotna sredina intervju so magdalena filipovska graskoska intro

Промени во Инспекторатот за животна средина – интервју со Магдалена Филиповска Грашкоска

Во послените години, поради еколошката состојба во државата граѓаните се повеќе бараат одговори и акција од Инспекторатот за животната средина. Редакцијата на ДОМА ја праша Магдалена Филиповска-Грашкоска – Претседател на Инспекцискиот совет околу состојбата и идните планови за оваа инспекциска служба.

Сподели