fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

sakas-da-go-namalis-jaglerodniot-otpecatok-od-tvojata-hrana-obrni-vnimanie-na-ona-sto-go-jades-a-ne-na-toa-dali-hranata-e-od-domasno-poteklo-ili-ne

sakas da go namalis jaglerodniot otpecatok od tvojata hrana obrni vnimanie na ona sto go jades a ne na toa dali hranata e od domasno poteklo ili ne

Сподели