fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

turizmot-ucestvuva-so-8-posto-vo-emisiite-na-staklenicki-gasovi-na-globalno-nivo-se-zaklucocite-na-edna-studija (1)

turizmot ucestvuva so 8 posto vo emisiite na staklenicki gasovi na globalno nivo se zaklucocite na edna studija 1

Сподели