fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
prespa ezeroto koe isceznvua pred nas featured

Prespa – a lake that disappears before our eyes

The Prespa Lake is disappearing before our eyes. The water level has dropped dramatically as a result of reduced rainfall, climate change, poor agrarian practices, and disturbed balance.

The three countries that share the lake are mobilized, but the weak and almost non-existent exchange of data and information raises concerns for the future. DOMA turns on the red alarm with reflections from Macedonia, Albania and Greece.

Journalist: Martin Pusevski
Cameraman: Sasho Dokovski
Editing: Borche Krstevski

Share