fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Mavrovo stories

Mavrovo National Park is not a forbidden, secret or off-limit place. It is a live area that features a large number of rare and endangered animals and organisms, including people who found their home, passion and profession here. These are their stories.

Author: Kiril Przho
Directed by: Ana Aleksovska
Host: Gjorgji Neshkovski
Camera: Toni Stojanovski, Ljubomir Domazetov, Dimitar Popov
Editing: Borche Krstevski

Share