fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

The Geological Heritage

Wonderful are the landscapes in the Kratovo – Zletovo region as the researchers are hoping that this area will be declared the first Macedonian geo park. Kuklica, Ploche Litothelmi and Markovi Kuli as you have never seen them before – center of cultural, biological and geological research.

Host: Gjorgji Neshkoski
Author: Kiril Przho
Director: Ana Aleksovska
Camera: Ivan Popovic, Ljubomir Domazetov
Editor: Borche Krstevski

Share