fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
patot na maskite featured1

The faith of the masks

We have to wear masks in order to protect ourselves and the people around us. But what is the environmental impact of the masks and what is their destiny once we remove them from our faces?

Author: Kiril Arsovski
Journalist: Ana Zafirova
Directed by: Ana Aleksovska
Camera: Vladimir Dimoski
Editing: Borce Krstevski
Share