fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
zenite i zivotnata sredina featured

Women and the environment

Women around the world play an important role in managing the natural resources of the family and the community, and they are the first to feel the degradation of the environment. In many communities around the world, women are the ones who manage the waters, the sources of energy, the food as well as the forests and pastures. But what is the connection between the women and the environment today?

Share