fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
praznite ezera svedocat za klimatskite promeni featured

Празните езера сведочат за климатските промени

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.

Фотографија: Дарко Андоновски
Текст: Владимир Николоски

Сподели