fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
bateriite i zivotnata sredina fb

Батериите и животната средина

Во Македонија малку или воошто не се рециклира електронски отпад. Затоа секогаш разумно користета ја енергијата од батериите и со тоа го намалувате количеството на батерии кои ќе завршат во депониите.

Bateriite i zivotnata sredina FB

Сподели