fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
da letuvame odgovorno featured

Да летуваме одговорно

Фотографија со лица кои пешачат во природа со текст: Летувајте одговорно - не собирајте животни и растенија, не палете оган, не фрлајте отпад.

Животот во пандемија како и промовирирањето на летување дома го зголеми напливот на туристи и посетители во најважните природни подрачја во Македонија. Треба сите да се обидиме овој притисок од туризмот да не остави непоправливи штети врз животната средина.

Сподели