fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

kako-kon-energetska-tranzicija-od-fosilni-goriva-do-cista-energija-vo-jugoistocna-evropa-i-makedonija-intro

kako kon energetska tranzicija od fosilni goriva do cista energija vo jugoistocna evropa i makedonija intro

Сподели