fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
tri osnovni stolba za namaluvanje na zagaduvanje intro

Кои се трите основни столба за намалување на загадувањето?

Во Македонија има три основни столба кои ќе помогнат да се намали загадувањето – намалување на потрошувачката на електрична енергија, користење обновливи извори на енергија и гасификација.

Гледај го целиот ResPublica видео подкаст и #Прашај.

Сподели