fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
veternici makedonija e energetski zavisna intro

Македонија е енергетски зависна

Поставување на сончеви колектори, искористување на енергијата од ветер како и промовирање енергетска ефикасност се чекорите со кои Македонија би можела да го намали загадувањето, а со тоа и да ги подобри енергетските капацитети.

Veternici Makedonija e energetski zavisna

Сподели