fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
od gubreto moze da imame polza doma

Од ѓубрето може да имаме полза

Отпадот не е само ѓубре, туку може да се преработува и ефикасно да се користи во секојдневниот живот на луѓето. Кој не може или не сака да го види тоа? Студентите на Машинскиот факултет во Скопје понудија решенија за управување со отпадот кои се реално изводливи.

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Новинарка: Светлана Божиновска
Снимател: Борис Каески
Монтажер: Борче Крстевски

Сподели