За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Да летуваме одговорно

Фотографија со лица кои пешачат во природа со текст: Летувајте одговорно - не собирајте животни и растенија, не палете оган, не фрлајте отпад.

Животот во пандемија како и промовирирањето на летување дома го зголеми напливот на туристи и посетители во најважните природни подрачја во Македонија. Треба сите да се обидиме овој притисок од туризмот да не остави непоправливи штети врз животната средина.

Поврзано  Од незнаење отпадот не го користиме како гориво
Сподели

samo-prasaj_gif-3