За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Rudnik-Ilovica

Фактот што дневно ќе влегуваат и излегуваат стотици камиони за транспорт, а рудникот ќе биде со отворен коп допринесува за сомнежот дека локалното население ќе се гуши во прашина, издувни гасови и загадување.

Сподели