За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Planet Activism Creating a better world, one step at a time Help the Biota Creating a better world, one step at a time Face the Facts Creating a better world, one step at a time

Најнови објави

Аудио пораки, постери, инфографикони

Новинарски стории

Шумската мафија заработува над 25 милиони евра годишно од бесправната сеча

Најмалку 500 илјади кубни метри дрва годишно се набавуваат незаконски, проценува деканот на Шумарскиот факултет во Скопје, Кирил Сотировски....

5 декември 2018
Што се природни ресурси?

Управувањето со природни ресурси е процес на одрлжливо искористување на природните ресурси како вода, почва и минерали....

31 јули 2019
Што се инвазивни видови?

Ненамерноста и невниманието на човекот, зголемиот транспорт и размена на стоки како и климатските промени нудат можност да се зголемува...

16 ноември 2020

За „Разбистри сè!“

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Прочитај повеќе

 

Што вели за?