fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Muret e fundit të natyrës evropiane

Udhëtojmë nëpër disa nga zonat e mbrojtura në Maqedoni, Serbi dhe Kroaci duke u përpjekur të kuptojmë se çfarë mund të mësojmë nga njëri-tjetri kur bëhet fjalë për menaxhimin e tyre. Papuk, Zasavica, Karaslari, Tikvesh, Dojran dhe ujëvarat e Smolares janë vetëm një pjesë e  pikave të nxehta të biodiversitetit në Ballkan – smeraldi i trashëgimisë natyrore evropiane.

Share