fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Trashëgimia gjeologjik

Peizazhe të bukura fshihen në rajonin e Kratovës-Zletovës, për të cilin studiuesit shpresojnë se do të shpallet gjeoparku ynë i parë. Kuklica, Plloçe Litotelmi dhe Kullat e Markos, siç nuk i keni parë kurrë më parë – qendër e hulumtimeve kulturore, biologjike dhe gjeologjike. 

Voditelj: Gjorgji Neškoski 
Autor: Kiril Pržo
Režija: Ana Aleksovska
Kamera: Ivan Popović, Ljubomir Domazetov
Montaža: Borče Kristevski 

Share