fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Tregime nga Mavrovа

Parku Nacional Mavrova nuk është vend i ndaluar, sekret apo i mbyllur. Është zonë e gjallë ku mbijetojnë një numër i madh i organizmave të gjallë të rrallë dhe të rrezikuar, por edhe njerëz që kanë gjetur këtu shtëpinë, pasionin dhe profesionin e tyre. Këto janë historitë e tyre.

Autori: Kiril Przho
Regjia: Ana Aleksovska
Drejtues: Gjorgji Neshkovski
Kameraman: Toni Stojanovski, Ljubomir Domazetov, Dimitar Popov
Montazh: Borçe Krstevski

Share