fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonija nema dovolno zastiteni podracja intro

Maqedonia nuk ka mjaft zona të mbrojtura

Me shpalljen e Malit Sharr për Park Nacional dhe Osogovën rajon të mbrojtur, Maqedonia përsëri do të jetë nën mesataren evropiane për zona të mbrojtura.

makedonija nema dovolno zastiteni podracja ig

Share