fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
strasnata skriena tajna na ohridskoto ezero intro

Sekreti i tmerrshëm i fshehur në Liqenin e Ohrit

Liqeni i Ohrit fsheh një sekret të tmerrshëm dhe të turpshëm. Plastika, kanaçe, mbeturina të mëdha nga më të ndryshmet qëndrojnë në fund si dëshmi e fshehur e injorancës njerëzore, por edhe plogështisë së institucioneve. DOMA ju çon në ekosistemin e rrezikuar në thellësitë e Liqenit të Ohrit.

Видеото „Страшната скриена тајна на Охридското езеро“ го изработи Институтот за комуникациски студии.

Share