fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
bateriite i zivotnata sredina fb

Baterije i životna sredina

U Makedoniji se malo ili nimalo ne reciklira elektronski otpad. Stoga uvek pametno koristite energiju baterije i smanjite količinu baterija koje će završiti na deponijama. 

Bateriite i zivotnata sredina FB

Share