fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonija nema dovolno zastiteni podracja intro

Makedonija nema dovoljno zaštićenih područja

Proglašenjem Šar-planine nacionalnim parkom i Osogova zaštićenim područjem, Makedonija će ponovo biti ispod evropskog proseka zaštićenih područja.

makedonija nema dovolno zastiteni podracja ig
Share