За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Садењето дрвја не е доволно за спречување на климатските промени

За да се намали влијанието од климатските промени потребно е да зачуваат шумите и сите екосистемите и треба да се намали уништувањето на живеалиштата. 

Сподели

samo-prasaj_gif-3