За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Влијание на урбанизација

Како резултат на агресивната урбанизација, во Скопје има само 12 метри квадратни зеленило по жител што е далеку под европскиот просек од 25 метри квадратни.

Vlijanie na urbanizacija

Сподели

samo-prasaj_gif-3