fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Zdruzena-reakcija-na-eko-organizacii-Vlastite-da-gi-zastitat-strumickite-aktivisti-od-zaplasuvanje-i-napadi-intro

zdruzena reakcija na eko organizacii vlastite da gi zastitat strumickite aktivisti od zaplasuvanje i napadi intro

Сподели