fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
jas skopje i korona featured

Јас, короната и Скопје

Дали животот во град со загаден воздух влијае на периодот за опоравување од инфекцијата со ковид – 19? Новинарката Катерина Топалова, преку својата лична приказна од својот дом, направи мини анализа на овие прашања.
Сподели