fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonija i klimatskite promeni featured

Македонија и климатските промени

makedonija i klimatskite promeni ig

Климатските промени со себе носат силни временски непогоди, пожари и ерозии за кои е потребно организирана и брза акција за да се избегнат големи природни катастрофи и човечки жртви.

Сподели