fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonija nema regionalni centri za otpad featured

Македонија нема регионални центри за отпад

makedonija nema regionalni centri za otpadКако една од главните причини за немањето на регионални центри за отпад се смета отпорот на локалното населние, кое не прифаќа нивна изградба во рамките на нивните населени места, од страв од можно загадување.

Сподели