fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonija so najlos vozduh vo regionot intro

Македонија со најлош воздух во регионот

makedonija so najlos vozduh vo regionot ig

Во најновиот индекс за еколошки перформанси, спроведен од центарот за Еколошки политики и право Јејл, Македонија се наоѓа на долниот дел на листата, по многу параметри.

Сподели