fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
niz planinarskite pateki na skopska crna gora 16

Малите хидроелектрани целосно ќе го уништат животот во Брегалница

Во источниот регион се планирани 41 мала електрана. Но откако се изградија првите хидроелектрани, истражувањата од лани покажуваат дека поточниот рак веќе го нема во овој дел.

Целиот документарец „Истекува времето за спас на реките“ гледајте го ТУКА.

Сподели