fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
niz planinarskite pateki na skopska crna gora 15

На Црна Река ѝ се заканува депонија на самиот извор

Општината Кичево планирала да изгради депонија во близина на изворот на Црна Река, во селото Железнец, што сериозно би ја загадила реката.

Целиот документарец „Истекува времето за спас на реките“ гледајте го ТУКА.

Сподели