fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
patot na maskite featured1

Патот на маските

Маските мора да ги носиме за да се заштитиме ние и луѓето околу нас. Но, како влијаат маските врз животната средина и што се случува со нив кога ќе ги тргнеме од нашите лица?
Автор: Кирил Арсовски
Новинар: Ана Зафирова
Режија: Ана Алексовска
Камера: Владимир Димоски
Монтажа: Борче Крстевски
Сподели