fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
plovidba na matka intro

Пловидба на Матка

Група на моторни чамци кои секојдневно речиси преку целата година организирано вршат тури низ Матка, директно го кршат Законот за заштита на природата.

Plovidba na Matka FB

Сподели