fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
niz planinarskite pateki na skopska crna gora 14

По текот на Вардар не постои пречистителна станица

Последните децении речниот еко систем е под постојан притисок од комунални и индустриски води, цврт отпад и други хемиски супстанци кои тешко се разградуваат, се таложат и се акумулираат во живите организми.

Целиот документарец „Истекува времето за спас на реките“ гледајте го ТУКА.

Сподели